Notícies

Núria Picas reapareix amb victòria als Bastions

Enviada per administrador el 06/Jun/2015 - 19:44

Imatge 0 per Núria Picas reapareix amb victòria als Bastions
Després de tornar del Nepal, Núria Picas ha reaparegut avui a la Marató dels Bastions, a la Vall de Ribes

Picas ha aconseguit la victòria en el que considerava com un entrenament de qualitat de cara als propers reptes de la temporada

“Des que vam tornar he estat entrenant i començant a preparar la temporada però amb el cor encara al Nepal. La cursa d’avui ha anat bé però he patit bastant, ja que el cos encara no està a punt al 100%. Malgrat tot, he gaudit en un recorregut maquíssim i on la meteorologia ha estat molt favorable”, explicava Núria Picas

Ribes de Freser, 6 de juny de 2015 - Núria Picas va tornar fa unes setmanes del Nepal, després de patir el terratrèmol que va afectar el país quan es trobava al camp base del Makalu. Malgrat la mala experiència i el fet d’haver tornat abans del previst de Nepal, Picas ha decidit reprendre els entrenaments per a la temporada de trail running. Per aquest motiu, aquest cap de setmana ha posat a prova les seves sensacions en competició i ha participat a la cursa dels Bastions, una prova que s’ha disputat al voltant de la Vall de Ribes.

“Des que vam tornar he estat entrenant i començant a preparar la temporada però amb el cor encara al Nepal. La cursa d’avui ha anat bé però he patit bastant, ja que el cos encara no està a punt al 100%. Malgrat tot, he gaudit en un recorregut maquíssim i on la meteorologia ha estat molt favorable”, explicava Núria Picas.

I és que Núria Picas no només s’ha endut la victòria, sinó que amb un temps de 6h33’ ha aconseguit situar-se a la quarta posició de la classificació general.

Amb sortida a Ribes de Freser, Els Bastions s’ha disputat en un recorregut de 50km i 2.900m de desnivell positiu, tot passant per punts emblemàtics del territori com el Santuari de Núria, el Coll de Torreneules (2.554m) o el Balandrau (2.585m).

Picas arribava a la prova amb l’objectiu de provar-se en competició, i per tant sortia com és habitual sense forçar molt. De seguida s’ha anat trobant còmoda i ha decidit situar-se al capdavant del grup femení. Cap de les seves rivals ha aconseguit passar-la al llarg de la prova, tot i que Picas ha hagut de lluitar contra si mateixa, amb un cos que encara s’està posant a to després de l’expedició al Nepal. Malgrat tot, Picas ha anat avançant en la classificació i ha arribat a situar-se en la quarta posició general.

Així ha creuat la línia de meta, com a guanyadora de la categoria femenina i a les portes del podi en la classificació general. Els vencedors han estat Just Sociats, Paquito Pérez i Sergio Montes. En categoria femenina, Jessica Vivas i Laura Prat l'han acompanyada al podi.

“Avui m’ha salvat la música! Sort n’he tingut per poder anar avançant. He acabat força cansada, però sé que també és per l’entrenament que he fet fins ara. Poder córrer a Bastions m’ha anat molt bé per veure com estic, en una cursa magnífica en un entorn increïble. Hem tingut una mica de calor al final, però la veritat és que durant la resta del recorregut hem estat molt bé, així que satisfeta per com ha anat tot avui”, declarava Núria Picas.

A partir d’ara la Núria prepararà el proper repte de la temporada, d’aquí quinze dies, a la Marató dels Cims, una de les curses de l’Andorra Ultra Trail Vallnord.